Musikkhjemmekontorets webinarer

Slik deltar du:

Denne veiledningen gjelder kurs som arrangeres av musikkhjemmekontoret. Musikkhjemmekontoret er laget av Musikkontorene i Norge: Brak, STAR, ØKS, Tempo, Sørf, MØST og RYK. ⁣

Eksterne kurs som promoteres via denne siden har egne veiledere hos eksterne arrangører.

Påmelding:
Noen kurs krever påmelding. Påmeldingsskjemaet finner du på musikkhjemmekontoret.no eller facebookarrangementet tilknyttet webinaret.


Oversikt
over kommende webinarer finner du til enhver tid her: Musikkhjemmekontoret.no/webinar


Etter påmelding:
Bekreftelse på påmelding og info om webinaret sendes ut på din registrerte epostadresse før kurset starter. Dersom kurset ikke krever påmelding finner du lenken direkte til webinaret på Musikkhjemmekontoret.no/webinar og facebookarrangementet tilknyttet webinaret.


Hvordan begynner det?
Webinarene starter på klokkeslettet som er satt opp. Før dette vil du kun se et bilde av arrangementsbildet. Noen minutter før webinaret hender det vi gjør vi en test av lyd og bilde, utover dette vil bildet være statisk.


Hvordan stiller jeg spørsmål?
Vimeo: For å stille spørsmål til foredragsholder trykker du på «Ask question» under chatten når du er inne på streamen på Vimeo. I chatten kan du sende hyggelige meldinger og skape god stemning, i Q&A-funksjonen (Ask question) stiller du spørsmål til foredragsholder direkte.

Til noen spørretimer (Q&As) ønsker vi at spørsmål sendes inn på forhånd. Lenke til skjema hvor du kan stille spørsmål på forhånd ligger på musikkhjemmekontoret.no/webinar og facebookarrangementet tilknyttet webinaret.

Zoom: her har man muligheten til å stille spørsmål enten over lyd, ved å trykke "unmute", eller over chatten. Ofte har du mulighet til å stille spørsmål privat til foredragsholder, eller til en felles chat.


Jeg fikk ikke svar på det jeg lurte på – hva gjør jeg?
Foredragsholderne prøver å svare på de fleste spørsmål underveis. Dersom det blir mange spørsmål og foredragsholder ikke rekker å svare på ditt spørsmål kan du sende en mail direkte foredragsholders epost eller til hei@musikkontoret.no i etterkant. Vi vil svare så snart vi kan.


Får jeg opptak av webinaret?
Vimeo: Webinaret blir liggende på vimeo.no/musikkhjemmekontoret i en begrenset tid etter arrangementet er gjennomført. I tillegg får alle påmeldte deltagere som regel sendt ut presentasjonen som pdf i etterkant.


Kommentarer
Vi vil veldig gjerne høre hva du syns! Gi gjerne tilbakemelding i chattefeltet eller send en epost til hei@musikkontoret.no

Musikkhjemmekontoret er en felles ressursside for musikkfeltet under koronapandemien. Nytt innhold legges til fortløpende. Si ifra om det er noe du savner!

Musikkhjemmekontoret er utviklet av Musikkontorene i Norge: Brak, STAR, ØKS, Tempo, Sørf, MØST og RYK. ⁣

Samarbeidspartnere: MIR (Musikkindustriens Næringsråd), øvrige organisasjoner og musikkbransje.

Musikkhjemmekontoret © 2020

Design og utvikling av Feed, typografi av Florian Karsten

musikkhjemmekontoret.no benytter seg av informasjonskapsler, les mer om vår bruk av cookies.